Η επιχείρηση DK – Δημήτρης Κανελλόπουλος με έδρα τα Καρέικα Αχαΐας δραστηριοποιείται στην κατασκευή επίπλων κουζίνας από το 1960. Ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Κανελλόπουλο στο Ριόλο Αχαΐας όπου κατασκεύαζε χειροποίητα έπιπλα, πόρτες και κουφώματα. Έπειτα η επιχείρηση πέρασε στον γιο του Δημήτρη. Όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες, δημιουργώντας έπιπλα κουζίνας που χαρακτηρίζονται από ποιότητα και υψηλή αισθητική, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σε design με κλασσικά και μοντέρνα σχέδια.

Σήμερα η επιχείρηση διαθέτει εργοστάσιο επίπλων και βαφείο επανδρωμένο με μηχανές τελευταίας τεχνολογίας όπως ηλεκτρονική τεμαχιστική και ηλεκτρονική μηχανή συγκόλλησης ταινιών καθώς και βιομηχανικού τύπου Laser Cutter για ειδικές κατασκευές. Στον ίδιο χώρο στεγάζεται και η έκθεσή μας με πληθώρα εκθεμάτων όπως, έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, πόρτες και έπιπλα μπάνιου, όπου σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στο χώρο σας.

Το εξειδικευμένο σχεδιαστικό μας τμήμα μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες σχεδιαστικές λύσεις υψηλής αισθητικής για όλον τον χώρο σας, με ρεαλιστική απεικόνιση, ικανοποιώντας ερωτήματα και προσδοκίες στους χώρους της ιδιωτικής κατοίκησης, των ξενοδοχειακών υποδομών και συγκροτημάτων κατοικιών.

Πιστεύουμε ότι μόνο μέσα από την βαθιά γνώση και την διαρκή ενημέρωση μπορεί κανείς να ακολουθήσει τις εξελίξεις ενός τέτοιου απαιτητικού χώρου, όπως του design. Η αξιοπιστία, η βαθιά τεχνογνωσία και η παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών έχουν κατακτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας κατατάσσοντάς μας στην κορυφαία επιχείρηση στην αγορά βασισμένη στην σχέση σεβασμού προς τον πελάτη προσφέροντας μεγάλης αξίας προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές.